Hazel 's FotoPage
..........Wa Memang Kiut :P..........
By: Hazel Hanel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Jun-2012 13:40 Email | Share | | Bookmark
Orang-orang yang bermakna dalam hidupku

 
sayu rasa hati bila kenang...walaupun tiada org sayang kita ( teman hidup) tapi kita masih ada org di sekeliling kita..... pernah tak kita terfikir kita ada family yang setia n sentiasa back up kita.... kita ada kawan2 yang terima kita seadanya.... walaupun xcomel diorg tetap cakp kita comel..hehehehe ...kita kadang kala mengjangkal kan.. dia orang sentiasa..n masih tertawa....kenapa susah nak dpt teman hidup sebagaiman kawan2 kita melayan n setiasa berada disisi kita.......wa bersyukur...di anugerahkan MAk n abah sentiasa ada bersama.....susah....sgt.....derita sangat..diaorg la..back up wa kat belakang....... wa sakit.... mak temankan kat umah......kalau boleh wa xnak org tahu wa sakit ker susah ker....wa hepi kalau org sekeliling wa pun hepi.. tapi mak sgt memahami...... ALANG syg mak sgt......tapi...alang xmampu nak bg kesenangan pada mak....kadang2 alang kat sini susah....maklumla miskin bandar kan....alang cuba terbaik buat mak n abah..... hiskkkk apa wa melalut ni hehehehe begitu gak kawan2 wa....alhamdullillah...allah kurniakan semua kawan2 wa org2 yang sgt baik.....korang mmg wa syg sgt...selalu support wa untuk terus hidup..... napa semua nak citer terus sedih2 lak ni huhu......apa2pun...kalau korang terbaca bloq ni...wa nak korang tahu..wa syg korang.....


Saturday, 13-Jun-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
BOSAN TAHAP GABAN :P

somting happen
AAOOOHH
waiting
View all 12 photos...
xleh kuar kete..ujan lebat..dr membuangmasa macam tu er wa ngan gaya professional..menjadikan bear wa sebagai model xsangka..ada bakat terpendam dlm diri dia.. den maka trbit la pic2 yang leh la tahan.. dan terkebetulan diri wa tersekali )


Friday, 28-Mar-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
--Cameron Highland--8/03/2008--

yumm..yumm
scon..ni meq nyer
ni baby nyer
View all 15 photos...
-org sibuk election kami sibuk g Cameron highland . wa tak sempat nak register masa election tempohari..sibuk keje kat site tak tahu dah tutup registration 4 election.. maka balik kg gak coz d next week tu wa nak g kelantan tengok 2 org kawan wa kahwin. bosan duduk umah semua g ngundi ..wa n meq decide nak g cameron highland yang dekat beno ngan kg wa (<> dlm 45 minit jer..dlm kelajuan sederhana..kalau laju tah la...maybe dlm 1/2 an hour jer kot) syokk gak g last g yang bO$$ wa paksa g 4hari 3mlm (dlm bUlan june 07 rasanya). Wa ni memang jenis bangun awal.. kat kampung pas mayang subuh..manja2 ngan mak..den kul 8am bertolak..syok giler udara kampungg..lain sungguh ngan udara kat kl ni..makin tinggi makin sejuk..tak pakai aircond dah bukak tingkap..perhh nyaman n cantik sungguh ciptaan allah. kat sini wa nak kongsi sikit gambo2 g sana ..tak banyk g ..coz ujan..n banyak tempat tutup ..tak sempat nak brgambo banyak2..tapi kami still enjoyy..pas lunch kami balik around 2pm ....


Friday, 28-Mar-2008 07:09 Email | Share | | Bookmark
...Kenangan di Ukay Perdana....... :(

--semua wa bawak balik kg....
:(
...:((
ermm.. rasa rindu nak duduk sana balik..coz duk sana feedom betul...tapi wa tahan lak coz duduk sorang...erm tapi setiap sesuatu tu ada hikmahnye...kan ? den..wa hepi gak duduk ampang.. dgn kengkawan baru..suasana baru..dan azam yang baru...cayok2


Friday, 21-Mar-2008 07:32 Email | Share | | Bookmark
28/01/2006.....suasa kemeriahan keluarga besar ku

su kahwin..ketibaan pyan
lepak
su bersandingg...pyan dah tak tahan latu :P
View all 9 photos...
er...kek harijadi ker 27 .diaorg buat suprise kat wa..pas habis kenduri malam tu ...semua tutup lampu n nyanyi lagu birthday... semua ada ,,..mak, abah, pakngah sekeluarga, paklang sekeluarga, atuk..opah..sepupu sepapat... aku masuk bilik nangis...coz target aku nak kahwin umo 25 dah lepas sampai 2thn pada hari yang sama sepupu selah sepupu aku ...aper nak jelas..ek faham2 jer la..sama tarikh ngan birhtday wa.. wa selit sekali gambo dia gak....2 hari pas tu ..kami sekeluarga makan2 kat umah wa...maka rasai lah kekeluargaan kami...bestt kalau dah mula ber kumpul


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net